Trondheim by Boat

Se TRONDHEIM fra et unikt perspektiv !

Båtturer • Fiske • Selskap

Snapseed(2).jpg

Om oss

Trondheim by Boat er en unik opplevelse hvor vi viser deg Trondheim fra et helt nytt perspektiv! Reisen på havet langs kysten, på fjorder og elver har alltid vært en viktig del av livet i Norge – på våre turer tar vi dere med tilbake gjennom Trondheims historie mens vi seiler på Nidelva, viser dere fargerike solnedganger på fjorden og jager nordlysene som lyser opp himmelen en mørk vinternatt.  Vår misjon er å tilby den mest autentiske opplevelsen i byen, på en tradisjonell Åfjordsbåt med en entusiastisk guide og kaptein.

Velkommen ombord!
Sightseeing • Fisketurer • Events • Selskap • Møter

Kontakt/bestilling:

info@trondheimbyboat.com

+47 46295402

Grupper opp til 12 personer.

5C794C72-EAF2-4C48-9974-EF9793BD021F.JPG

FRØYA

En tradisjonell Åfjordsbåt.

549EFB73-BA03-43AA-AED5-3C8D73F15DF4.JPG

Møt Skipperen

Amanda, en lidenskapelig skipperjente med mange års erfaring som guide. Hun kommer opprinnelig fra Vestlandet og flyttet til Trondheim for å studere biologi ved NTNU - siden har hun forelsket seg i både en by og en Trønder. Etter å ha restaurert den døpte hun Åfjordsbåten sin til navnet Frøya og erobrer nå den vakre Trondheimsfjorden sammen med gjestene og skaper uforglemmelige opplevelser.


Følg eventyret på sosiale medier!

Del gjerne bildene dine med oss! @trondheimbyboat #trondheimbyboat

SIGHTSEEING

SIGHTSEEING

FISKE

FISKE

SOLNEDGANGER PÅ TRONDHEIMSFJORDEN

SOLNEDGANGER PÅ TRONDHEIMSFJORDEN

 

Avgangssted

Du finner oss på høyre siden av flytebrygga ved Ravnkloa i Trondheim sentrum, rett bak statuen av “Den siste Viking”. Adresse: Munkegata 66, 7011 Trondheim

Navn *
Navn