BEDRIFT

Vi skreddersyr en passende opplevelse til dine behov! For grupper opp til 12 personer tar vi gjerne imot ønsker og henvendelser til info@trondheimbyboat.com


64838567_2440869045971661_67357989283037184_o.jpg

MØTE

Hvorfor ta møtet på kontoret når man kan ta det ute på Trondheimsfjorden? Privat og rolig omgivelse uten distraksjoner for samtaler som forblir i minnet. Opplevelsen kan kombineres med enkel tapas ombord eller med restaurantbesøk etter turen. Vi seiler dere til nærmeste kai!

 
 
Snapseed%282%29.jpg

FEST

Skal det feires? Gjør festen minneverdig ved å inkludere en båttur i programmet! Det finnes mange flotte turmuligheter på Nidelva og Trondheimsfjorden og ikke minst seiler vi dere gjerne rett til serveringsstedet om dere skal ut å spise etter turen.

 

TEAMBUILDING

Bygg laget på tur! Vil dere fiske på fjorden mens dere drikker varm sjømannskaffe eller sette kursen mot en fargerik solnedgang? Gjerne kom med ønsker!

 

THE FEELING OF BEING ALIVE IS PRICELESS…

 
 

… men for leie av Åfjordsbåten + skipper tilbyr vi en fastpris på 2000,-/time i nærområdet rundt Trondheim. Hver tur er unik, slik at prisen ovenfor kan regnes som et generelt estimat og bestilling av eventuelle tillegg slik som servering, fiskeutstyr osv. behandles separat.

 
 
service.jpg

SERVERING

Vi kjører dere gjerne til serveringssted under eller etter turen. Om ønskelig kan også matpakke / tapas bestilles på forhånd for å spise underveis.